maandag 17 maart 2008

HP Indigo beste digitale drukpers


HP Indigo press 5500 beste digitale drukpers.

De HP Indigo press 5500 is uitgeroepen tot de beste digitale drukpers tijdens de DIMA Digital Printer Shoot-Out.

HP maakt bekend dat het een belangrijke onderscheiding heeft gekregen voor de HP Indigo press 5500. De pers ontving de DIMA Digital Printer Shoot-Out Award 2008 in de categorie Digitale drukpersen. De winnaars werden deze week bekendgemaakt op de internationale beurs van de Photo Marketing Association (PMA).
Voor de DIMA Digital Printer Shoot-Out Awards worden digitale printers, inkt, media en RIP’s (raster image processors) getest met een zeer complexe afbeelding. De deelnemers moesten specifieke informatie verstrekken over de apparatuur, de gebruikte supplies en de productietijd. Een deskundige jury heeft de inzendingen beoordeeld op de reproductie van neutrale grijswaarden, de verzadiging, de kwaliteit en details in schaduwpartijen, de algehele tonaliteit, kleurverschuiving en kleuraccuratesse – in vergelijking met een door PMA geleverde afdruk.

De winnende digitale drukpers, de HP Indigo press 5500, produceert een onovertroffen weergavekwaliteit voor commerciƫle fotoproducten zoals fotoboeken en kalenders. Het is de enige elektrofotografische digitale drukpers die de kwaliteit van vloeibare inkt biedt in plaats van toner en die diverse kenmerken bezit die speciaal voor geavanceerde commerciƫle fotoproductie zijn ontworpen.

Geen opmerkingen: